вівторок, 20 травня 2008 09:12

"Ні Ющенко, ні Тимошенко не мають права керувати державою. Вони на це не здатні"

Все, що зараз відбувається в державі, говорить про те, що "помаранчева" влада взагалі ні на що не здатна. Про це заявив лідер Соціал-демократичної партії України (об"єднаної) Юрій Загородній, коментуючи нинішнє протистояння між прем"єром і Президентом.

За його словами, протистояння між Тимошенко і Ющенком довело, що "ні прем"єр, ні Президент не мають права керувати державою, тому що вони на це не здатні".

Коментуючи інформацію про те, що Служба безпеки України перевіряє причетність колишнього лідера Соціал-демократичної партії (об"єднаної) Віктора Медведчука до організації системи підкупу виборців на виборах мера Києва і Київської міської ради, і відповідаючи на питання, чи не вважає він, що силові органи виконують політичні замовлення, Юрій Загородній відзначив:

"Є така мудра народна приказка: "Не вмер Данило, так галушкою вдавило". Ось і відповідь на дії всієї "помаранчевої" команди, або різноколірних лібералів, які керують Україною останні три роки. Всі вони - і помаранчевих. і біло-блакитних відтінків. Зараз вони ще і "серцевими стали".

За матеріалом: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"Ні Ющенко, ні Тимошенко не мають права керувати державою. Вони на це не здатні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути