середа, 06 серпня 2008 11:11

"Нашоукраїнку" Григорович затопили сусіди

"Нашоукраїнку" Григорович затопили сусіди
VIP звернувся до народних депутатів-жінок, які зараз у відпустці, із запитанням про... варення. Чи варять його дами-політики, які мають фірмові рецепти, адже влітку саме час запасатись такими солодощами на зиму.

Представниці КПУ Марина Перестенко розказала, що вчора законсервувала сливове варення, власноруч зварене. Взагалі, вона щороку варить варення, з усіх фруктів і для цього має два основних рецепти: для дрібних ягід і для слив, абрикосів, яблук, груш.

Щоправда, цього року всі ягоди пані Марина "прогавила", адже Парламент працював довгенько. Отже, 1-й рецепт – це п`ятихвилинка: засипати цукром, закип`ятити, дочекатися білої пінки і консервувати.

А за 2-м рецептом фрукти слід варити три дні по-трішки. Політик зізналась, що має великий сад, тому варення завжди з своїх ягід-фруктів, а цукор вона запасла ще того року - купувала цілій мішок, з того й варить.

Колега по ВР, представниця НУНС Лілія Григорович якраз робить ремонт - її квартиру затопили сусіди, тому про домашню консервацію й мови нема. Пані Лілія зізналася, що останнім часом рідко варить варення, адже у неї вдома "чоловіче царство".

"У мене три хлопці і вони не надто люблять солодощі, надають перевагу серйозній їжі", - розказала депутат.

А от в дитинстві вона найбільше любила полуничне, суничне варення і пересипану цукром смородину й обліпиху. Пані Григорович взагалі більше любить куховарити, ніж варити варення.

За матеріалом: VIP.

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнку" Григорович затопили сусіди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути