середа, 02 липня 2008 13:47

"Добкіну зараз вигідно "злити" Кернеса"

Вчорашній скандал з врученням повістки на допит секретареві Харківської міськради Геннадієві Кернесу вигідний, перш за все, мерові Харкова Михайлу Добкіну. Про це заявив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

"Безумовно, Михайлу Добкіну зараз вигідно не втручатися в конфлікт і "злити" Кернеса правоохоронцям, що він успішно і робить, - сказав він. - Добкін, очевидно, розуміє, що зараз - самий відповідний момент для того, щоб перенести всю масу негативу харківської міської влади з себе на когось іншого. І в даній ситуації дії міліції виявилися як ніколи до речі. Після публічного засудження дій Кернеса, Добкін, швидше за все, спробує з"явитися перед харків"янами і керівниками Партії регіонів отаким "наївно чесним донкіхотом", який нічого не знає про підступи свого зброєносця Санчо Панси".

Олексій Голобуцький також відзначив, що правоохоронці повинні були виконувати свої обов"язки, не дивлячись на охорону Кернеса і присутність журналістів.

"Якщо вони були упевнені в законності своїх дій, то повинні були примусово привести Кернеса на допит - не зважаючи на присутність охорони і маси журналістів", - резюмував експерт.

За матеріалом: Вовремя.

Зараз ви читаєте новину «"Добкіну зараз вигідно "злити" Кернеса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути