субота, 09 березня 2019 16:11

Порошенко "проїхався" по Тимошенко і Гриценкові і натякнув на свою перемогу

Порошенко "проїхався" по Тимошенко і Гриценкові і натякнув на свою перемогу
"Бігають по телевізійних шоу, нічогісінько не зробивши, і кажуть, що вони мають носій якогось знання", - Петро Порошенко згадав про Юлію Тимошенко і Анатолія Гриценка.

Президент Петро Порошенко назвав своїх конкурентів на виборах Юлію Тимошенко і Анатолгія Гриценка "бездарями" і натякнув на власну перемогу. Про це він заявив на раді регіонального розвитку у Черкасах в суботу.

Порошенко заговорив про децентралізацію.

"У громадах проявляють себе люди. Люди з ідеями. Які здатні показати результат. Таких стає все більше і більше. Активні, які власним прикладом продемонстрували вирішення питань інших людей.

Вони не бігають, як політикани у Києві по телевізійних шоу, нічогісінько не зробивши за 5 років, і кажуть, що вони мають носій якогось знання, але вони нікому цього не скажуть (сміх у залі. - ред.). Так ви ж були при владі. Хто прем'єром, хто міністром. А чого ж ви байдикували, забравши у моєї країни дорогоцінні роки розвитку", - заявив він.

"Як скептично казали, що не буде безвізу,томосу. Собаки брешуть... Ми впевнено рухаємося вперед. От я пропоную, хто скептично дивиться, ми з вами тут, в цій залі зустрінемося через рік. І порівняємо, хто був правий", - звернувся він учасників наради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко: Порошенко є проектом Кремля

Вибори президента мають відбутися 31 березня. 7 березня був останнім днем, коли кандидати могли знятися з виборчих перегонів.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко "проїхався" по Тимошенко і Гриценкові і натякнув на свою перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути