середа, 17 жовтня 2018 12:33

Нищук отримав "на горіхи" через сімейні підряди в культурі

Нищук отримав "на горіхи" через сімейні підряди в культурі
Міністр культури Євген Нищук має розібратися із сімейними підрядами впродовж 10 днів. Фото: УНІАН

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис міністру культури Євгену Нищуку за те, що він не запобіг конфлікту інтересів у художнього керівника ансамблю танцю імені Вірського Мирослава Вантуха. Відповідне рішення агенство ухвалило на засіданні 17 жовтня.

Встановлено, що у Вантуха донька працює помічником балетмейстера ансамблю, син - головним адміністратором, зять - артистом балету вищої категорії, онука - артисткою балету.

Припис Нацагентства обов'язковий для виконання. Про результати виконання припису Нищук має поінформувати НАЗК упродовж 10 робочих днів.

Крім того, Національне агентство направило до суду протокол про адміністративне правопорушення щодо командира військової частини А4615 Міністерства оборони Віктора Кузьменка за прийняття на посаду близької особи без повідомлення про конфлікт інтересів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа на мільярд: братів-нардепів із БПП не чіпатимуть

Раніше Національне агентство з питань запобігання корупції знайшло незадекларовані фірми у нардепа з фракції "Опозиційний блок", колишнього "регіонала" Вадима Новинського.

Зараз ви читаєте новину «Нищук отримав "на горіхи" через сімейні підряди в культурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути