неділя, 01 квітня 2007 17:06

Московській міліції "Дурнуватий марш" здався політично небезпечним

Від 5 до 10 чоловік було затримано у зв"язку з проведенням в Новопушкінському сквері так званого "Маршу на захист маршів". Співробітники міліції почали перевіряти документи у всіх молодих людей, які прийшли в сквер. Крім того, міліціонери забороняли операторам і фотографам знімати себе.

Таким чином, "Марш на захист маршів", який планувалося провести на Тверському бульварі в Москві, фактично не відбувся. В управлінні інформації і суспільних зв"язків ГУВС Москви повідомили, що для участі в акції в Новопушкінському сквері зібралися всього сім чоловік. Їх перепровадили для профілактичної бесіди в ОВД "Твєрскоє". В управлінні інформації ГУВС підкреслили, що учасники акції не затримані, протокол про правопорушення не складався.

Як повідомлялося раніше, 1 квітня в Москві, на Тверському бульварі, група громадян, "не пов"язана з політикою", збиралася провести "Марш на захист маршів". Як заявив один з організаторів маршу Всеволод Чернозуб, жодних партійних і відомчих прапорів у учасників акції, серед яких хіппі, анархісти та інші "неформали", в руках не буде. Натомість молодь збиралася вигукувати гасла: "Забороняти заборонено!", "Де хочемо, там і ходимо!", "Тут вам не там!", "И-и-ить!" та інші (за матеріалами Gazeta.ru и Lenta.ru).

Зараз ви читаєте новину «Московській міліції "Дурнуватий марш" здався політично небезпечним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути