середа, 08 жовтня 2008 14:36

Ляпіна Тимошенко: Телефон не відповідає, ай-я-яй, як це жахливо

Головною метою Блоку Юлії Тимошенко на дострокових виборах до Верховної Ради буде "знищення "Нашої України"".

Таку думку в інтерв"ю журналістам висловила народний депутат Ксенія Ляпіна ("Наша Україна – Народна самооборона").

Вона зазначила, що останніми днями БЮТ, не ведучи жодних переговорів з фракцією НУ-НС, уже розпочав "свою активну передвиборчу кампанію".

За словами Ляпіної, йдеться, зокрема, про підписання в односторонньому порядку коаліційної угоди, а також про запропоновані БЮТом документи, які не містять узгоджених позицій з фракцією НУ-НС, і "різноманітні піар-шоу під назвою: "телефон не відповідає, ай-я-яй, як це жахливо". (Йдеться про спробу прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко зателефонувати Президенту України Віктору Ющенку в присутності журналістів).

"Хоча ми не знаємо, що це за телефон, куди він дзвонить, і від того, що на папірчику написано "Президент України", ще не є гарантією, що телефонний дзвінок був Президенту", - зазначила Ляпіна.

Вона також звинуватила лідера БЮТ, прем"єр-міністра Тимошенко в тому, що з її боку не було жодної реакції на "відверті неприкриті образи", висловлені на адресу Президента України Ющенка під час переговорів у Москві, оскільки йдеться про образи не стільки Ющенка, як про "образи відносно держави Україна".

Ляпіна підкреслила, що фракція НУ-НС негативно сприймає результати переговорів Тимошенко у Москві, оскільки після їх проведення не були дані відповіді на питання, які всіх цікавлять.

Ляпіна також наголосила, що представники БЮТ ведуть переговори з окремими представниками фракції НУ-НС, під час яких роблять їм пропозиції "для особистих можливостей", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ляпіна Тимошенко: Телефон не відповідає, ай-я-яй, як це жахливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути