понеділок, 18 січня 2010 13:53

Литвин більше не дозволить "Регіонам" розвішувати плакати

Литвин більше не дозволить "Регіонам" розвішувати плакати

Голова Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує "дуже складний" другий тур президентських виборів і закликає не дестабілізувати роботу парламенту.

"Шановні колеги, нас чекає дуже складний другий тур президентських виборів, достатньо складний. Тому позиція буде одна - тільки закон", - сказав він, звертаючись до учасників засідання Погоджувальної ради в понеділок.

"Мене не цікавитиме і не цікавить, що вимагатиме Партія регіонів і фракція БЮТ, так само як і інші поважані фракції. Я вас прошу і пропоную - якщо ми хочемо зберегти Верховну Раду України, прогнозованість і передбаченість, давайте знаходитимемо тут компроміс", - сказав Литвин.

За словами спікера, якщо в ході засідання виникатимуть які-небудь проблеми, то засідання парламенту продовжуватиметься, а представники фракції збиратимуться на нараду.

"Я просив би утриматися від плакатів, якими ви заклеюєте (сесійну залу). Якщо ви хочете розмістити якийсь плакат - виключно на своєму місці", - сказав Литвин.

При цьому, спікер звернувся до керівника апарату Верховної Ради Валентина Зайчука з проханням забезпечити можливість і розмістити в кулуарах парламенту стенди, на яких представники фракцій парламенту змогли б розмістити свої матеріали.

"Ви зайдіть в сесійну залу і подивіться, у що її перетворили! Стайня...Тому я попросив би (уникнути розміщення плакатів)... або платите за рекламу", - сказав Литвин, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Литвин більше не дозволить "Регіонам" розвішувати плакати ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути