Ексклюзиви
четвер, 06 липня 2017 17:09

Комітет розібрався із четвертим депутатом на доторканість

Комітет розібрався із четвертим депутатом на доторканість
Регламентний комітет визнав подання ГПУ на нардепа Максима Полякова недостатньо необґрунтованими й відправив їх на розгляд Верховної Ради. Фото: УНІАН

Регламентний комітет визнав подання ГПУ на нардепа Максима Полякова недостатньо обґрунтованими і відправив їх на розгляд Верховної Ради.

Про це повідомив в.о. голови комітету Павло Пинзеник на засіданні в четвер, пише "Українська правда".

В усіх трьох поданнях комітет визнав, що вони є законними, але недостатньо обґрунтовані в частині проведення оперативних слідчих дій.

Також комітет звернувся до ГПУ з вимогою розслідувати дії працівників НАБУ, які нібито вчинили злочин провокацією підкупу.

За три рішення члени комітету голосували одноголосно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Вілкула зніматимуть недоторканність

ГПУ просить Верховну Раду дати згоду на зняття недоторканності, затримання і арешт нардепа від "Народного фронту" Максима Полякова, який підозрюється у отриманні хабара у розмірі $7500 і зловживанні службовим становищем.

Цього тижня проходять засідання регламентного комітету. Верховна Рада має розглянути подання про зняття недоторканності з п'ятьох нардепів.

Йдеться про Євгена Дейдея ("Народний фронт"), Олеся Довгого (група "Воля народу"), Андрія Лозового (Радикальна партія), Борислава Розенблата (БПП) і Максима Полякова.

Зараз ви читаєте новину «Комітет розібрався із четвертим депутатом на доторканість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути