четвер, 06 липня 2017 16:43

З Вілкула зніматимуть недоторканність

З Вілкула зніматимуть недоторканність
Генеральний прокурор Юрій Луценко анонсував подання на зняття недоторканності з нардепа з "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула. Фото: Facebook

Генеральний прокурор Юрій Луценко анонсував подання на зняття недоторканності з нардепа з "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула.

Про це керівник ГПУ заявив журналістам, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Призначили позачергову документальну перевірку його (Вілкула. - Gazeta.ua) податкових справ. Вона встановила розбіжності між тим, що сплачено з тим, що потрібно було сплатити.

Акт податкової перевірки, податкове повідомлення рішення, потім - подання до Верховної Ради... Найближчими днями, одразу після отримання документів із Дніпровської ДФС, ми зареєструємо провадження і після цього, за час літніх канікул парламенту, підготуємо всі необхідні матеріали", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вілкул організував тітушок - Луценко про події 9 травня

5 липня у головному управлінні ДФС у Дніпропетровській області поінформували: нардеп Олександр Вілкул 2015-го не сплатив до держбюджету податки і збори на 19,6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «З Вілкула зніматимуть недоторканність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути