середа, 24 травня 2017 13:50

Вілкул організував тітушок - Луценко про події 9 травня

Вілкул організував тітушок - Луценко про події 9 травня
Народний депутат з "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул організував тітушок 9 травня - генпрокурор Юрій Луценко

Організатором заворушень за участю тітушок у Дніпрі 9 травня є народний депутат з "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул.

Про це з трибуни Верховної Ради заявив генпрокурор Юрій Луценко.

"Ми затримали не тільки тітушок. Їх було 250. Затримали декілька десятків тих, хто нападав на бійців АТО. Встановили організатора через добровільне погодження співпрацювати зі слідством. Тепер точно знаємо, хто їх організовував", - заявив Луценко.

"Пане керівник "Опозиційного блоку", у мене погані новини - їх фінансували, інструктували у вашому штабі на Дніпропетровщині. Особисто пан Вілкул і пан Колеснік", - сказав Луценко.

Генпрокурор заявив про відео, на якому "вони всі разом заходять в офіс". "У БПП є поруч офіс. У них є відеокамера", - пояснив генпрокурор.

"У нас є дані санкціонованого судом прослуховування, які свідчать про те саме", - продовжив Луценко.

Генпрокурор сказав голові фракції "Опозиційний блок" Юрію Бойку: "Хочу до вас звернутися поки що не через подання до Верховної Ради, бо для цього треба ще пройти певні юридичні кроки. Хочу звернутися з пропозицією допомогти, щоб ваші депутати дали правдиві покази".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро гойдають" - Філатов

У Дніпрі сталася сутичка між колоною "Опозиційного блоку", яку очолив колишній "регіонал" Олександр Вілкул, та ветеранами АТО. Двох атовців забрали до лікарні. У бійку втрутились представники поліції. Внаслідок сутичок деяким активістам розбили голови, частину з них – затримали.

Зараз ви читаєте новину «Вілкул організував тітушок - Луценко про події 9 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути