четвер, 10 травня 2007 09:02

Кисельов: Мене хочуть вбити через Тимошенко

Народний депутат України від Партії регіонів Василь Кисельов заявив, що на нього готується замах. За його словами, він одержав уже два попередження. Про це він сказав в прямому ефірі "5 каналу".

"Коли я на прес-конференції заявив про те, що існує рішення американського суду, начебто Тимошенко визнана співучасницею Лазаренка, я одержав три попередження. Тому я на цій прес-конференції сказав - я чекаю зараз, що після таких подій може бути замах на політика. Я мав на увазі себе, тому що я одержав два попередження. І враз починають через тиждень розкручувати, що хтось, готує замах на Тимошенко", - заявив Кисельов.

За словами політика, його заява вже знаходиться в Службі безпеки України.

"Нам потрібно, щоб ті люди, які йдуть на це, розуміли, що вони занадто далеко вже зайшли", - сказав він.

Нагадаємо, що СБУ перевіряє інформацію про можливу загрозу життю лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Про це повідомив на прес-конференції в.о. глави СБУ Валентин Наливайченко: "Є інформація про погрози, можливі, цю інформацію ретельно перевіряють".

Лідер фракції Партії регіонів, координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова закликала не політизувати ситуацію в зв"язку з інформацією про можливий замах на лідера БЮТ, пише ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Кисельов: Мене хочуть вбити через Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути