середа, 03 березня 2021 12:35

Ще одне місто просить Зеленського заборонити ОПЗЖ і партію Шарія

Ще одне місто просить Зеленського заборонити ОПЗЖ і партію Шарія
Депутати просять керівництво держави ухвалити законопроєкти, які б заборонили фактичну діяльність цих партій. Фото: president.gov.ua

Депутати Кам'янець-Подільської міськради звернулися до президента Володимира Зеленського, Верховної Ради та секретаря РНБО з проханням заборонити діяльність партії "Опозиційна платформа - За життя" і партії Шарія.

Про це йдеться на сайті Кам'янець-Подільської міської ради. Депутати просять керівництво держави ухвалити законопроєкти, які б заборонили фактичну діяльність цих партій як таких, що "відстоюють та активно просувають інтереси російського агресора".

"Окрім боротьби, що ведеться за суверенітет на східних кордонах, є й внутрішній ворог, який розхитує ситуацію та підточує основи державотворення", - йдеться у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд дозволив затримати Шарія - ЗМІ

Чернівецька міськрада звернулася до Зеленського, Верховної Ради, Міністерства юстиції та Ради національної безпеки й оборони з проханням заборонити діяльність ОПЗЖ та партії Шарія.

В Івано-Франківську депутати міської ради проголосували за аналогічне звернення.

Зараз ви читаєте новину «Ще одне місто просить Зеленського заборонити ОПЗЖ і партію Шарія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути