четвер, 03 травня 2007 17:19

Давидович пообіцяв Ющенку провести вибори Ради вчасно

Центрвиборчком зробить все належне для своєчасного проведення дострокових виборів парламенту. Про це заявив глава ЦВК Ярослав Давидович під час зустрічі з президентом Віктором Ющенком, передає прес-служба президента.

Давидович запевнив Ющенка, що ЦВК зробить усе залежне від неї в плані належного і своєчасного проведення виборчої кампанії та чесного голосування у день виборів, йдеться у повідомленні.

Глава ЦВК також поінформував президента про хід виконання указу президента щодо проведення дострокових виборів 2007 року.

Він зазначив, що перенесення терміну виборів позитивно вплинуло на організацію позачергових парламентських виборів.

На думку керівника Центральної виборчої комісії, негативний вплив на перебіг підготовки до виборів справляють публічні заклики окремих народних депутатів до невиконання Указу президента.

У свою чергу, Ющенко запевнив Давидовича, що буде жорстко реагувати на будь-які випадки саботажу виконання свого указу щодо проведення позачергових виборів.

Президент також вважає за потрібне звернутися до голів місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування надати матеріально-технічну допомогу для роботи виборчих комісій.

Зараз ви читаєте новину «Давидович пообіцяв Ющенку провести вибори Ради вчасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути