пʼятниця, 27 червня 2008 10:31

Бут повернеться у коаліцію на прохання Ющенка – Кожем"якін

Заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін вважає за можливе повернення у демкоаліцію народного депутата Юрія Бута на прохання Президента, а також приєднання Івана Плюща.

Про це він заявив у інтерв"ю газеті Високий Замок.

На його думку, вихід депутатів від НУ-НС і Блоку Юлії Тимошенко Юрія Бута та Ігоря Рибакова із коаліції 6 червня був наслідком невірних дій у оточенні Президента.

"Є люди, які радять Президентові не зовсім правильні речі. Але ситуація може змінитися..."

Водночас, Андрій Кожем"якін не відкинув можливості того, що Юрій Бут повернеться у коаліційні лави на прохання Віктора Ющенка.

"Є люди, які радять Президентові не зовсім правильні речі. Але ситуація може змінитися. Не здивуюся, якщо, скажімо, один з депутатів, Юрій Бут, повернеться назад, голосно заявивши: "Повертаюся, бо побачив, що БЮТ вже не ображає Президента".

Щодо можливого повернення ще одного перебіжчика Ігоря Рибаков заступник голови фракції БЮТ висловив сумнів. "Він багато наговорив, хоче усіх звинуватити у корупції… Є моменти, які заважають йому повернутися назад. Хоча - усе можливо", - сказав Андрій Кожем"якін.

Крім того, на думку б"ютівця, до коаліції може приєднатися депутат із фракції НУ-НС Іван Плющ, який єдиний із двох коаліційних фракцій, хто не підписав угоду про створення коаліції.

Андрій Кодем"якін вважає, що Президент намагатиметься утримати коаліції, аби продемонструвати перед груднем 2008 , коли Україна сподівається отримати Плані дій із набуття членства в НАТО, стабільну політичну ситуацію в країні.

Як повідомлялося, за інформацією інтернет-видання ЛІГАБiзнесІнформ прем"єр-міністр України, лідерка БЮТ Юлія Тимошенко вмовила Ігоря Рибакова повернутися в коаліцію, за що пообіцяла йому одну із ключових посаду у кабміні.

За матерiалами: Високий Замок, Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Бут повернеться у коаліцію на прохання Ющенка – Кожем"якін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути