вівторок, 06 травня 2008 21:18

Богословська: Тимошенко поспішає відновити свою монополію на газовому ринку

Заяви прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко про можливість початку процедури банкрутства і подальшої реприватизації облгазів пов`язані з її намірами відновити монополію на газовому ринку. Про це заявила народний депутат, член фракції Партії регіонів Інна Богословська, повідомили в прес-службі ПР.

"Я думаю, що все, що відбувається сьогодні, правильно мало б називатися приблизно так: "Газова принцеса" часів відомого Павла Лазаренкa поспішає встигнути відновити свою особисту монополію на газовому ринку України", - сказала депутат.

Богословська підкреслила, що Тимошенко та її уряд вже довели свою повну нездатність ефективно управляти економікою країни. "Сьогодні, чудово розуміючи, що до неминучої відставки їм залишилося декілька днів, або, в кращому разі, декілька місяців, Юлія Володимирівна та її команда намагаються використовувати останні "гарячі деньки" виключно для того, щоб відкусити свій жирний шматок від "газового пирога" України", - відзначила народний депутат.

Сьогодні, 6 травня, на нараді з керівниками держадміністрацій і газопостачальних підприємств Тимошенко не виключила повторної приватизації облгазів у разі непогашення боргів за спожитий газ.

"Якщо впродовж місяця не будуть закриті всі борги, за які несе відповідальність безпосередньо облгаз, я прошу починати процедуру банкрутства. Достатньо реверансів, досить благати і чекати", - сказала Тимошенко.

Тимошенко також доручила підготувати законопроект, який дозволить державі призначати тимчасових керуючих облгазів у разі початку процедури їх банкрутства, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богословська: Тимошенко поспішає відновити свою монополію на газовому ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути