вівторок, 22 липня 2008 14:48

Як Тимошенко задобряла Меркель подарунками (ФОТОРЕПОРТАЖ)
5

Вчора у Києві відбулася зустріч прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко із федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Під час зустрічі Тимошенко заявила, що Німеччина сьогодні є партнером номер один для України. За її словами, про це свідчить високий рівень товарообігу між країнами, а також обсяг німецьких інвестицій в українську економіку.

"Німеччина готова надавати активну підтримку Україні, укладати нові угоди між нашими країнами", - сказала у свою чергу Меркель.

Зустріч прем`єра і канцлера відбувалася у розширеному складі. З української сторони, зокрема, на зустрічі були присутні: віце-прем"єр-міністр України Григорій Немиря, міністр економіки Богдан Данилишин, міністр культури і туризму Василь Вовкун, міністр Кабінету Міністрів Петро Крупко.

З німецької сторони – речник федерального уряду ФРН Ульріх Вільгельм, Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні Райнгард Шеферс, міністеріаль-директор, радник федерального канцлера Німеччини з питань зовнішньої та безпекової політики Крістоф Гойсген і міністеріаль-директор, радник федерального канцлера Німеччини з питань європейської політики Уве Корсепіус.

Після завершення зустрічі у розширеному складі прем"єр-міністр України і федеральний канцлер Німеччини провели додаткову зустріч віч-на-віч.

За матеріалами УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як Тимошенко задобряла Меркель подарунками (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути