середа, 27 травня 2009 17:05

У Секретаріаті президента будуть кадрові зміни

У зв"язку з приходом на посаду голови Секретаріату президента 51-річної Віри Ульянченко тут очікують суттєвих кадрових змін. Подейкують, що ще минулого тижня майже всі заступники екс-глави цієї структури Віктора Балоги написали заяви про звільнення.

— Я ставлю перед собою завдання відокремити негатив, який виник у роботі секретаріату, — каже президент 55-річний Віктор Ющенко. — Вочевидь, там будуть кадрові зміни, не все мене влаштовує. Я б не хотів, щоб люди, котрі працюють біля мене, мали цинічні якості, які я не хочу бачити.

Одним із перших про звільнення в понеділок оголосив Ігор Пукшин, що вів юридичний напрямок. Мовляв, не зможе працювати під керівництвом Ульянченко. Наступного дня Ющенко підписав указ про його звільнення.

І досі під питанням подальша робота заступника глави секретаріату Андрія Кислинського та представника президента у Верховній Раді Ігоря Попова. Імовірна відставка і Романа Безсмертного, який опікуватиметься партією "Народний союз"Наша Україна".

— Звільнятимуть обережно, поступово, — розповідає працівник секретаріату, який просить його не називати. — Із нових людей Ульянченко ще не привела нікого, окрім секретарок і помічників. Проте це технічні заміни.

Разом із Балогою зі структури пішла його соратниця по партії Єдиний Центр Світлана Рева. Вона обіймала посаду керуючого справами. Тепер це місце вакантне. Звільнився і радник Балоги Олександр Семирядченко.

— Залишиться Олександр Шлапак, який очолює економічний напрямок, — продовжує працівник секретаріату. — Також буде представниця президента в Конституційному суді та Центральній виборчій комісії Марина Ставнійчук.

Зараз ви читаєте новину «У Секретаріаті президента будуть кадрові зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути