Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2007 17:07

У "Правиці" не хочуть Тягнибока

Минулої п"ятниці лідери "Руху–Української правиці" 58-річний Борис Тарасюк, 55-річний Юрій Костенко та 50-річний Микола Яковина їздили до Львова.

На зустріч із журналістами спізнилися. Костенко виправдовується заторами на дорогах. Запевняє, що якби у складі Верховної Ради нині були представники правих політичних сил, до парламентської кризи не дійшло б. Раніше Костенко заявляв, що до "Правиці" має увійти ще партія "Свобода", яку очолює Олег Тягнибок. На запитання, чому цього не сталося, відповідає Микола Яковина з УРП-"Собор":

— Це виразні провокатори, вони виконують чиєсь завдання. Особисто я з ними за один стіл не сяду, — каже він.

— "Свобода" — регіональна партія, про яку в Києві ніхто не знає, — додає Тарасюк.

Лідери "Правиці" заявляють, що на позачергових виборах навіть у нинішньому складі матимуть принаймні 5% голосів. У перспективі розраховують на 15–28 %.

"ГПУ" запитала у Олега Тягнибока, 38 років, чому не відбулося об"єднання. Він запевняє, що цей процес заблокував Народний рух Тарасюка. Бо "Свобода" вимагає не включати в списки тих, хто раніше працював у Компартії та був у команді Кучми.

— Зараз для мене абсолютно очевидно, що "Правиця" створювалася з однією метою — щоб можна було якісніше торгуватися з "Нашою Україною", — зазначає Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «У "Правиці" не хочуть Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути