вівторок, 14 серпня 2007 17:21

У "Нашій Україні" звільняються керівники апарату

Більша частина виконкому партії "Народний союз "Наша Україна" минулого тижня пішла у відставку. Однією з головних причин стало несприйняття нових голів партії та виконкому — В"ячеслава Кириленка й Олега Гуменюка.

Поштовхом до звільнення стало те, що в прохідну частину списку блоку "Наша Україна — Народна самооборона" включили чимало людей, які були дуже мало пов"язані з партією. Самих же представників виконкому посунули у непрохідну частину.

Команду, яка досі працювала у партії, створив Роман Безсмертний. Кілька тижнів тому він пішов із посади голови виконкому НСНУ. Адже він є заступником голови Секретаріату президента.

Партійну посаду Безсмертного зайняв Олег Гуменюк. Він, як і В"ячеслав Кириленко, є вихідцем із Української народної партії. "Нашоукраїнці" нарікають, що ними тепер керують люди із чужої партії. Уже колишні виконкомівці скаржаться на непрофесійність і невміння нового керівництва працювати з людьми. Однак у чому це проявлялося, не пояснюють.

Серед тих, хто звільнився — перший заступник голови виконкому Ігор Жданов, заступник голови Віталій Бондзик, керівники інформаційного, юридичного й аналітичного департаментів Ігор Колесник, Валерій Карпунцов та Анатолій Луценко.

Поки що вони залишаються членами партії і перейшли на роботу в структури блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Водночас деякі з них зізнаються, що збираються вийти з партії. А чи вступати в нову, яка має бути створена після виборів на базі виборчого блоку НУ-НС, іще подумають.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" звільняються керівники апарату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути