пʼятниця, 14 вересня 2007 17:37

Тягнибок каже, що Партія регіонів його не фінансує

Лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок, 38 років, запевняє, що не отримує грошей від Партії регіонів. Чутки про таке фінансування поширюються в українському політикумі та серед експертів. Мовляв, "Свобода" забирає голоси у "Нашої України—Народної самооборони" та БЮТу, а це вигідно Партії регіонів.

— Ми ні в кого не відбираємо. Ми забираємо своє. А Партія регіонів — це вороги. Із ними взагалі жодних контактів не може бути. Із ними навіть за стіл переговорів не сядемо. На відміну, до речі, від "Нашої України" та БЮТ, які постійно те й роблять, що бігають до Партії регіонів, — говорить Тягнибок.

Говорить, що нині "Свободі" нічого не можуть закинути, ось і вигадують фінансування від Партії регіонів.

— Коли Янукович приїжджав до Львова, то губернатор і голова обласної ради від "Нашої України" облизували йому задницю. "Бютівці" навколо нього на "лапках" ходили. Пісеньки співали, квіти дарували. І після цього вони звинувачують у тому, що мене хтось фінансує? Хоча б Бога побоялися! — гнівається Тягнибок.

Політик заявляє, що навіть виправдовуватися не хоче з приводу цих чуток.

— Це як у тому анекдоті: "Куме, будете багато говорити, то я піду під церкву і скажу, що твої три доньки-курви". А той відповідає: "Та в мене ж один син!". А кум відказує: "А я піду і скажу, а ти потім ходи по всьому селу й оправдовуйся".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок каже, що Партія регіонів його не фінансує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути