середа, 08 серпня 2007 17:01

Турчинов просить гроші для БЮТу

"Незважаючи на те що передвиборна кампанія тільки стартувала, уже почалося використання брудних технологій проти нашої політичної сили", — заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов, 43 роки, під час вчорашньої прес-конференції.

На його приїзд чекає переповнена зала журналістів. Турчинов намагається жартувати:

— Хлопці так стали, що навіть дівчат не видно.

Потім дістає з-під столу два плакати. На одному з них зображено косу Тимошенко у вигляді зашморгу. Зверху напис: "Розпуск Ради? Розпуск президента". На іншому зображені лідерка БЮТу і президент Віктор Ющенко, а між ними підпис: "Любі друзі".

— Ці плакати вироблялись у Києві на вулиці Борщагівська, 152б, у видавництві газети "Сегодня". Вона належить відомому магнату Ринату Ахметову, який іде за списками Партії регіонів. Я не думаю, що личить такому бізнесмену займатися такими речами, — говорить Турчинов.

За його словами, ці плакати масово розповсюджуються в регіонах. БЮТ звернувся до Генпрокуратури, МВС та СБУ з вимогою розслідувати ці факти.

— Але поки що невідомо, щоб вони прийшли до офісу газети "Сегодня" і попрацювали там в цьому напрямі. Мабуть, вони чекають, коли буде видано останній наклад для розповсюдження, — зазначає Турчинов.

Далі він каже, що на час передвиборної кампанії вирішив піти у відпустку з посади першого заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони.

— Я гарантую, що представники БЮТу і я не будемо використовувати ні службового транспорту, ні зв"язку, ні тим більше службового кабінету, — запевняє.

Звертається до урядовців, які є кандидатами у депутати, з вимогою зробити так само. Насамкінець заступник Юлії Тимошенко розповідає про фінансування БЮТ під час виборів.

— Думаю, що вже цього тижня кілька десятків мільйонів гривень нам перерахують спонсори, — каже він у телекамери, склавши перед собою руки. — Користуючись нагодою, просимо всіх, хто може нам допомогти, підтримати партію. Ми будемо дуже вдячні.

Журналісти сміються. Адже у виборчому списку БЮТу в парламент ідуть чимало мільйонерів і навіть один мільярдер.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов просить гроші для БЮТу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути