середа, 07 травня 2008 16:31

Щоденник Януковича на сайті його уряду — порожній

Нещодавно в Інтернеті з"явився сайт опозиційного уряду Віктора Януковича. На ньому можна почитати про діяльність тіньового Кабміну. Але найбільше тут критики на адресу уряду Юлії Тимошенко.

Сторінка поділена на три колонки — світло-рожеву, бежеву та бірюзову. Зверху — фото усміхненого Януковича. Нижче — його біографія та щоденник. Однак у ньому — жодного запису.

На сайті також фото 19 міністрів-тіньовиків та коротке представлення кожного. Є щотижневий моніторинг дій уряду Юлії Тимошенко. Її критикують за подорожчання. "Бюджетна політика Тимошенко веде до розвалу економіки та росту інфляції. Уряд Тимошенко не здатен зупинити ріст цін. Повне повернення вкладів по Тимошенко — обман і приниження громадян", — написано на інтернет-сторінці.

На сайті є анонси засідань опозиційного Кабміну та ухвалені на них рішення. Посередині сторінки — коментарі членів тіньового уряду російською.

"Сьогоднішня криза спровокована діючою владою. Вони і далі продовжуватимуть свою популістську гру і розказуватимуть, що все добре, в той час коли економіка руйнується", — йдеться в матеріалі Віктора Януковича.

"Кабмін Тимошенко фінансує тільки ті видатки, які можуть дати йому якісь політичні дивіденди", — зазначено в коментарі  Миколи Азарова.

— Наші міністри самі готують статті, — каже прес-секретар лідера Партії регіонів Денис Іванеско. Він займається наповненням цього інтернет-ресурсу.

Розповідає, що ідея створення сайту виникла після формування  тіньового Кабміну.

— Це дуже простий сайт, без наворотів. Він з"явився, бо треба було дати людям детальну інформацію про опозиційний уряд, — говорить він.

Зараз ви читаєте новину «Щоденник Януковича на сайті його уряду — порожній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути