пʼятниця, 21 квітня 2017 05:30

Приховали 200 декларацій прокурорів

Майже 200 декларацій працівників Генпрокуратури та військових прокуратур зняли з реєстру Національного агентства з питань запобігання корупції. Громадяни не можуть переглянути їх на сайті відомства.

"Сайт НАЗК не працював тиждень. Типу "техроботи". А коли прийшов до тями — з нього зникли сотні декларацій. Підчистили орлів Луценка й Матіоса", — пише 14 квітня в "Фейсбуці" журналіст 30-річний Денис Бігус.

Серед прихованих — декларації заступників головного військового прокурора Віктора Короля та Дмитра Борзих, начальника слідчого відділу головної військової прокуратури Сергія Личика, військового прокурора Маріупольського гарнізону Олега Улановського.

— Декларації низки посадових осіб військової прокуратури вилучили, щоб гарантувати безпеку цим працівникам та їхнім родичам. Розпорядження про це дав заступник генерального прокурора — головний військовий прокурор Анатолій Матіос, — пояснюють у НАЗК. — Такі заходи тимчасові. Ці декларації зберігаються на ресурсах реєстру, вони доступні для перевірки.

Зараз ви читаєте новину «Приховали 200 декларацій прокурорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути