Ексклюзиви
вівторок, 04 червня 2024 10:37

На концерт Ірини Федишин увірвався п'яний росіянин: подробиці
3

Ірина Федишин
Фото: instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин
Ірина Федишин

Українська співачка Ірина Федишин повідомила, що на її концерт у американському Міннеаполісі увірвався п'яний росіянин.

У своєму Instagram зірка опублікувала фото й зазначила, що чоловік вийшов до неї на сцену під час виступу.

"Я русский", - гордо заявив чоловік, який був на моєму концерті у Міннеаполісі і вийшов на сцену. Зал був шокований…Я теж не очікувала такий поворот подій. Після такої гордої заяви, я відповіла йому: "Мабуть, хочете попросити вибачення за свою країну? За те, що вона щоночі кидає ракети і вбиває українських дітей, цілі сім'ї і родини? За все, що сьогодні робить з Україною?". На що він відповів: "Мені немає за що просити вибачення, я просто полюбив україночку", - зазначила артистка.

Після почутого охорона вивела чоловіка з зали.

"Цей росіянин трохи хильнув і спалив усю свою гнилу суть. Хоча увесь концерт сидів і вдавав, що підтримує Україну. Ця історія показала наступне: що серед нас багато вовків в овечій шкірі, багато москальських агентів, які шпигують у наших громадах, навіть, у діаспорі. Їхня мета - розхитати громаду, робити різні провокації і розсварювати українців, щоб наша єдність десь послаблювалася. Тому будьмо розумними, тримаймося разом. Попри всі моменти, не дозволяймо розсварювати нас, бо зараз найважливіше - це наша перемога і всі зусилля спрямовуймо тільки туди!", - підсумувала Ірина.

Раніше Федишин показала, як проводить час з чоловіком - Віталієм Човником - і дітьми між концертами. Зіркова родина прогулялась вулицями Флориди, сходили в парк атракціонів та повечеряли в ресторані. Крім цього Ірина похизувалась розкішними букетами квітів, які їй дарують прихильники та авто, на якому пересувається її команда.

Зараз ви читаєте новину «На концерт Ірини Федишин увірвався п'яний росіянин: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути