пʼятниця, 22 грудня 2017 00:15

Працівник Кабміну шпигував на користь Росії

20 грудня оперативники Служби безпеки України затримали 39-річного Станіслава Єжова — заступника керівника протоколу прем'єр-міністра. Його підозрюють у шпигунстві на користь Росії.

— Зрадник. Працював ініціативно, викрадав документи, підслуховував новини, шукав інформацію серед колег, — каже начальник департаменту контррозвідки СБУ Олексій Петров. — Усе справно передавав російським спецслужбам.

Чиновник мав доступ до таємної інформації уряду. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман знав про підозри відносно Єжова. Кілька місяців тому дав згоду на стеження за ним.

Станіслав Єжов — киянин, його дружина Юлія Мірошникова — громадянка Росії. Живуть у київській квартирі площею 90 кв. м, виховують доньку. На рахунку Єжова — $70 тис. — майже 2 млн грн, дружина має у "Сбербанку России" 286 млн руб. — 135 млн грн.

До роботи в Кабінеті міністрів Єжов працював у посольстві України в США, в Адміністрації президента. Під час однієї з робочих поїздок його завербували російські спецслужби.

Зараз ви читаєте новину «Працівник Кабміну шпигував на користь Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути