пʼятниця, 25 січня 2008 16:54

Проти Луценка порушено кримінальну справу

Проти 43-річного міністра внутрішніх справ Юрія Луценка прокуратура порушила кримінальну справу. Його звинувачують у нанесенні легких тілесних ушкоджень столичному меру Леонідові Черновецькому. Враховуючи скандальність, про хід розслідування інформують особисто президента Віктора Ющенка, 53 роки.

— Якщо прокуратура порушила кримінальну справу, у міністра внутрішніх справ є право звернутися до суду та викласти свої аргументи, — каже з цього приводу глава держави.

Інцидент стався наприкінці минулого тижня після засідання Ради нацбезпеки й оборони. Луценко стверджував, що Черновецький ударив його в коліно, а він у відповідь дав ляпаса. Натомість мер запевняв, що міністр першим ударив його в обличчя та пах. У відставку з посади міністра внутрішніх справ Юрій Віталійович іти не збирається.

— Я вже дав пояснення прокуратурі з цього приводу, — каже Луценко. — І вже маю досвід надуманих кримінальних справ.

Торік навесні проти Луценка порушували кримінальну справу за звинуваченням у незаконній роздачі нагородних пістолетів під час першого міністерського терміну. Згодом суд кримінальну справу закрив.

Зараз ви читаєте новину «Проти Луценка порушено кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути