четвер, 24 грудня 2009 10:13

За Тимошенко президентський секретаріат очолить Медведчук

За перемоги на президентський виборах Юлії Тимошенко її секретаріат може очолити Віктор Медведчук — екс-глава адміністрації Леоніда Кучми. Про це розповів депутат-"бютівець", який не побажав називатися.

Нещодавно президент Віктор Ющенко припустив, що Медведчук за президентства Тимошенко може отримати посаду генпрокурора. Такої ж думки і директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, 53 роки:

— Медведчук претендує на ключові ролі в державі і спробує вбудуватися в нову систему влади через юстицію, де в нього багато своїх людей.

Давно говорять про співпрацю Тимошенко й Медведчука. Його називали одним із авторів Конституції БЮТ і Партії регіонів, за яку ті збиралися голосувати навесні. Також — посередником між Тимошенко і Москвою, оскільки Віктор Володимирович товаришує з російським президентом і прем"єром.

Тимошенко ухиляється від прямої відповіді про контакти з Медведчуком.

— Будуватиму співпрацю зі всіма людьми, які зможуть будувати Україну, і з кожною людиною, яка може зробити в це позитивний внесок, — каже.

"Бютівці" спростовують будь-які чутки про Медведчука.

— Я вхожу в найвужчий штаб, який тільки може бути. І жодного разу на засіданнях не бачив ні Медведчука, ні його соратників, — говорить Сергій Соболєв, 48 років. — Опоненти, які роблять такі заяви, ділять шкуру невбитого ведмедя. Кадровий резерв у Юлії Володимирівни є, без сумніву. І він багатьох приємно здивує.

— Майже вся колишня команда СДПУ(о) сьогодні в Тимошенко. Це той самий Кравчук, Медведчук і багато інших, — каже нардеп-"нунсівець" 38-річний Андрій Парубій. — Вплив Медведчука настільки тотальний, що він буде мати ту посаду, яку захоче. А її команда, починаючи від Лозінського і закінчуючи вчорашніми "кучмістами", навряд чи чинитиме цьому опір.

Зараз ви читаєте новину «За Тимошенко президентський секретаріат очолить Медведчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути