Ексклюзиви
вівторок, 20 червня 2017 05:45

Повернули вкрадені за Януковича 500 тисяч доларів

"Генеральна прокуратура у співпраці з департаментом юстиції США повернула в Україну понад $500 тис. Це кошти, виведені з нашої держави шляхом укладення фіктивної угоди про надання послуг з однією американською фірмою", — пише генпрокурор України 52-річний Юрій Луценко у "Фейсбуці".

— Це — капля в морі корупційних грошей, які вивели за режиму Януковича з країни. Але не впевнений, що далі побачимо великі транші, — говорить політолог Вадим Карасьов, 61 рік.

— Виглядає так, що або не хочуть ці гроші шукати, або не можуть. Повинна бути спецгрупа при прокуратурі чи Міністерстві фінансів. Зі спеціалістами-фінансистами, а не тільки криміналістами. Маємо знати, хто керівник цієї групи. Бачити звіти з розслідувань.

Віктор Янукович утік наприкінці лютого 2014-го до Росії. В Україні проти нього відкриті кримінальні справи щодо вбивств на Майдані, державної зради та зловживання владою. Колишній президент і його команда вкрали в країні від $40 млрд до $100 млрд за різними оцінками.

Зараз ви читаєте новину «Повернули вкрадені за Януковича 500 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути