вівторок, 20 травня 2008 17:17

Пилипишин поведе дітей у зоопарк після виборів

На вчорашню прес-конференцію кандидат на столичного міського голову від Блоку Литвина 47-річний Віктор Пилипишин приніс підроблені агітки. Це надруковані на глянцевому папері листівки із символікою блоку.

У них від імені блоку батьків та дітей запрошували безплатно сходити у цирк та зоопарк. Мовляв, за все заплачено. Роздавали листівки у школах і дитсадках.

— Оскільки наш пріоритет — це діти, то всі повірили і прийшли, — розповідає Пилипишин. — Але їх там чекав от ворот поворот. Скільки сліз пролили діти, коли не потрапили всередину!

Пилипишин переконує, що Блок Литвина такої продукції не виготовляв — це зробили його опоненти. Тому всім політичним силам він відіслав букет квітів, коробку цукерок і лист. У ньому він попросив припинити цинічно ставитися до дітей.

— Нам не вдалося спіймати тих подонків, які це зробили, — говорить Пилипишин. — Але хотілося б.

Кандидат у мери обіцяє повести скривджених дітей у зоопарк та цирк після виборів. "ГПУ" запитує, за чиї гроші він це зробить. Адже квиток до цирку коштує від 20 до 60 грн, у зоопарк дорослий — 15 грн, а дитячий — 7.

— Діток постраждали тисячі. Я поведу їх у цирк і зоопарк за свої гроші, — каже Пилипишин. — Мої доходи дозволяють це зробити. На відміну від тих політиків, які одягаються дорожче за мене, а декларують копійки.

Зараз ви читаєте новину «Пилипишин поведе дітей у зоопарк після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути