пʼятниця, 22 жовтня 2010 05:30

Петро Гоч обіцяє виборцям по 10 соток землі

Кандидат на міського голову Тернополя "регіонал" Петро Гоч, 33 роки, обіцяє своїм виборцям по 10 соток землі під забудову. Обіцянку публікує на біл-бордах, сітілайтах. Заяви на виділення землі приймають у наметах Партії регіонів із 1 жовтня. За 10 днів їх подали 5192 людини.

У неділю по обіді в синьому наметі на бульв. Шевченка від дощу ховаються двоє агітаторок. Одна — молода білявка, інша — старша в пальто та шапці.

— Чи можу написати заяву на 10 соток і вибрати місце? — запитую.

— Нє, вибирати не можна. А заяву пишіть, — відповідає білявка.

— Только ти ж скажи чєловєку условіє, — підказує їй старша.

Жінка уточняє, що ділянку дадуть тільки тоді, коли Гоч стане мером. Тому треба за нього голосувати. Дає бланк заяви. У ній усе заповнили, залишається тільки вписати прізвище, місце проживання і телефон. Один примірник заяви агітатори лишають собі. Мої дані переписують у зошит.

— Землі на всіх вистачить? — запитую.

— Та раз обіщає, значить має вистачити, — каже молодша. — Щось таке говорять, що місто будуть розширювати в сторону Львова і Підволочиська. Якщо Гоч стане мером, то точно всім дасть. Я нічого не можу гарантувати. Я ж за нього не отвічаю.

38-річний Роман Заставний, чинний міський голова, вважає обіцянки Гоча нісенітницею:

— Якщо площу міста, затверджену в новому генплані, поділити на кількість жителів, то кожному вийде по дві сотих. Але це ж загальна площа — із дорогами, школами, церквами, стадіонами. Говорити про вільних 10 соток для кожного — смішно.

Петро Гоч із травня цього року працює заступником губернатора з гуманітарних питань. Має освіту психолога, за спеціальністю не працював. Був помічником-консультантом нардепа-регіонала Ореста Муца.

У Тернополі на посаду міського голови претендують 16 кандидатів. За підсумками п'яти соцопитувань, лідирують мер Роман Заставний, який балотується від партії "За Україну!", та "свободівець" Сергій Надал. До приходу нової влади останній був заступником начальника обласної податкової адміністрації. Тепер безробітний.

Зараз ви читаєте новину «Петро Гоч обіцяє виборцям по 10 соток землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути