Ексклюзиви
вівторок, 13 лютого 2018 07:10

Невістка Порошенка п'ять років отримувала громадянство України

— Когда родились дети, я ночью вставала кормить. И в 3, в 4 часа ночи видела, как Петр Алексеевич возвращался с работы. И утром в 8–9 выезжал снова. Он очень-очень много работает. Мне кажется, он заслуживает такого отдыха, чтоб его никто не трогал, — говорить про відпочинок президента Петра Порошенка на Мальдівах дружина його старшого сина Олексія 33-річна Юлія.

Інтерв'ю вийшло на сайті liga.net 5 лютого. Розмовляє російською. Каже, вчить українську.

— А їхати куди-небудь, щоб його не впізнали, нереально, — продовжує про відпочинок свекра. На Мальдівах президент був 1–8 січня 2018-го. На відпочинок витратив щонайменше $500 тис. Це майже 14 млн грн. — Думаю, один раз на рік, на кілька днів людина може собі це дозволити.

— П'ять років тому, коли вийшла заміж за Олексія, чула про стереотипи щодо життя багатих людей, — каже про родину Порошенків. — Я була вражена їхнім ставленням до речей, грошей, витрат. Наприклад, молодші сестри і брат Олексія ходили з телефонами старих моделей. Вони жили, як звичайні люди.

В Україні досить складно отримати громадянство. Я була заміжня, вже мала двох дітей, однак процедура зайняла майже п'ять років. Спочатку була тимчасова посвідка на проживання, згодом — постійна, і тільки потім — громадянство.

Батьки Юлії мешкають у російському Санкт-Петербурзі. Каже, що після початку війни на Донбасі не їздить до них: "Зустрічаємося на нейтральній території".

Дівоче прізвище Юлії — Аліханова.

З Олексієм Порошенком одружилися 2013‑го. Він — народний депутат від "Блоку Петра Порошенка". Виховують сина Петра, 3 роки, та 1-річну доньку Єлизавету.

Юлія є засновницею компанії "Агрохаб". Збирає ідеї бізнесменів для розвитку вітчизняного аграрного сектора. Співпрацює з Юрієм Косюком, олігархом і другом Петра Порошенка. Той належить до десятка найбагатших українців.

Зараз ви читаєте новину «Невістка Порошенка п'ять років отримувала громадянство України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути