пʼятниця, 28 вересня 2007 17:55

Медведько попередив Цушка

Позавчора по обіді міністр внутрішніх справ Василь Цушко, 44 роки, ходив до Генпрокуратури. Він приніс заяву про замах на нього як державного діяча і документи з німецької лабораторії. Там, за словами Цушка, його лікували нібито від отруєння теофіліном.

— Може, прокуратура й не знайде підстав для порушення справи, але я наполягатиму на цьому, — говорить міністр. — Тому, що мене хотіли позбавити життя. Хотіли вбити.

Раніше Цушко звинуватив у спробі отруїти його Секретаріат президента.  Він називає їх організаторами "захоплення" Генпрокуратури. Хоча у квітні цього року саме міністр внутрішніх справ із "Беркутом" штурмував Генпрокуратуру та викидав звідти її охоронців з Управління державної охорони.

Цушко навіть обіцяє назвати слідчому прізвища тих, кого підозрює в замаху на себе.

Водночас генеральний прокурор Олександр Медведько попередив міністра: якщо він дав свідомо неправдиві свідчення й докази, йому загрожуватиме кримінальна відповідальність. За таке можуть посадити до в"язниці на 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Медведько попередив Цушка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути