вівторок, 20 березня 2007 18:01

Кінах йде до Януковича

Учора відзначив своє 15-річчя Український союз промисловців і підприємців.

— Мені запропоновано увійти до складу уряду, — повідомляє голова УСПП Анатолій Кінах, 52 роки. Й додає, що Верховна Рада прийме рішення з цього питання у середу.

За годину до початку засідання під стіни клубу Кабміну  під"їжджають дорогі авто. До зали заходять міністри, займають місця перед сценою. Чекають на приїзд Януковича. Починають із запізненням.

— Мабуть, довго будемо ще чекати, бо Янукович із Кінахом про щось домовляються, — перешіптуються присутні.

Нарешті ті з"являються.

— Колись я, як промисловець, виступав за створення такого союзу підприємців у Донбасі, — починає виступ Віктор Янукович. —  Тоді хтось із моїх колег сказав, що нас усіх вигнали в чисте поле роздягнутих, і проти нас виступили озброєні до зубів наші супротивники.

Прем"єр говорить, що тоді промисловці "укріпилися й почали розвиватися", й тепер нікому не дозволять проводити руйнівну політику.

Віктор Янукович вітає присутніх із ювілеєм, говорить про свою належність до УСПП. Зазначає, що треба проводити передбачувану політику.

— Уперше за роки незалежності ми створимо новий урядовий комітет. Комітет економічних реформ, — продовжує прем"єр і дивиться, як реагує зал. — Я погодився очолити цей комітет.

На запитання журналістів про можливий вихід членів УСПП із фракції "Наша Україна" Анатолій Кінах не відповідає. Говорить, що прийшов час збирати каміння, і його партія готова до співпраці.

— Ми проти протистояння в країні, ми за вирішення питань. Те, що відбувається сьогодні, — це перетягування канату за владу. Опозиція повинна бути, але вона не повинна працювати проти держави, — підсумовує Анатолій Кінах.

Зараз ви читаєте новину «Кінах йде до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути