Ексклюзиви
неділя, 22 квітня 2007 16:32

Кінах хоче залишитися в "Нашій Україні"

Голова Партії промисловців та підприємців і міністр економіки Анатолій Кінах, 52 роки, буде опротестовувати виключення його політичної сили з блоку "Наша Україна". Запевняє, що це незаконно. Мовляв, ПППУ не була присутня під час міжпартійного з"їзду, на якому прийняли рішення про виключення.

Минулої п"ятниці за півгодини до початку екстреного засідання Кабінету Міністрів Кінах дав прес-конференцію. Його кабінет  поряд із залою засідань.

— Поки що в нас немає офіційного документу по рішенню цього так званого міжпартійного з"їзду, — каже колишній "нашоукраїнець". — Якщо ці документи будуть, то ми будемо опротестовувати. Цей з"їзд був нелегітимний.

Кінах має спокійний вигляд. З"їзд блоку називає "підкилимним". Каже, що був готовий до дискусії.

За день до цього відбувся міжпартійний з"їзд блоку "Наша Україна". У ньому взяли участь партії, які увійшли до блоку на парламентських виборах 2006-го. Вони виключили ПППУ з блоку через те, що Кінах увійшов до уряду Віктора Януковича, а більшість його депутатів перейшли до владної коаліції.

Зараз ви читаєте новину «Кінах хоче залишитися в "Нашій Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути