вівторок, 24 вересня 2019 07:05

Єфремову скасували домашній арешт

Старобільський районний суд Луганської області 18 вересня скасував цілодобовий домашній арешт колишньому голові фракції Партії регіонів 65-річному Олександру Єфремову. Змінив запобіжний захід на особисте зобов'язання.

Єфремова звинувачують у державній зраді, в допомозі бойовикам під час захоплення Луганського управління СБУ 2014 року, підтримці терористичної організації ЛНР, зміні територіальних кордонів України, що призвело до загибелі людей.

Вищий антикорупційний суд має розглянути справу Єфремова 24 вересня.

У липні 2016-го правоохоронці затримали його на борту літака Київ — Відень в аеропорту "Бориспіль". Просидів під арештом у Києві й Старобільську два роки й 11 місяців. 22 липня перевели на цілодобовий домашній арешт у столиці.

Олександр Єфремов очолив фракцію Партії регіонів після обрання Віктора Януковича президентом. 2013-го його статки оцінювали в $229 млн. Перший ватажок бойовиків ЛНР Валерій Болотов працював у нього водієм.

Зараз ви читаєте новину «Єфремову скасували домашній арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути