пʼятниця, 29 грудня 2017 05:45

Чотирьох народних депутатів позбавили недоторканності

11 липня Верховна Рада зняла недоторканність із трьох народних депутатів.

48-річного Борислава Розенблата з "Блоку Петра Порошенка" підозрюють в отриманні $280 тис. хабара. Із ним у справі фігурує 35-річний Максим Поляков із "Народного фронту". Його звинувачують в одержанні $7,5 тис. хабара. Депутати за ці гроші мали внести правки у деякі закони про видобуток бурштину.

37-річного Олеся Довгого з "Волі народу" підозрюють у махінаціях із землею у столиці. На посаді секретаря Київської міськради виносив на розгляд земельні питання з порушенням регламенту, за інформацією слідства.

"Луценко у своєму стилі влаштував політичне шапіто. Генпрокурор розуміє, як працює інформаційний простір. Але юридичної освіти йому справді не вистачає. Він не розуміє, що вчинив злочин і рано чи пізно хтось інший на його посаді даватиме цьому професійну оцінку", — пише у "Фейсбуку" Олесь Довгий.

13 липня Верховна Рада підтримала зняття депутатської недоторканності, затримання та арешт народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна, 47 років. Його підозрюють у тому, що 2008 року з групою осіб у шахрайський спосіб заволодів 78 га землі в Харкові. Вартість ділянок оцінили в 220 млн грн. Тоді Добкін був мером міста.

Зараз ви читаєте новину «Чотирьох народних депутатів позбавили недоторканності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути