середа, 02 квітня 2008 17:59

Буш порадив київським учням вимагати некорумпованого уряду

Автор: фото: Михайло МАРКІВ
  Учні київської школи №57 минулого вівторка поставили виставу про СНІД для президента США Джорджа Буша. Потім із ним сфотографувалися. Праворуч — перша леді США Лора Буш
Учні київської школи №57 минулого вівторка поставили виставу про СНІД для президента США Джорджа Буша. Потім із ним сфотографувалися. Праворуч — перша леді США Лора Буш

Президент США Джордж Буш, 61 рік, перед відльотом з України у вівторок відвідав київську школу N57 на вул. Прорізній. Перед цим її перегородили вантажівками з піском.

До приїзду американців у актовій залі вчителі сортують дітей. Тих, хто має кращий вигляд, садять у перші ряди. Журналістів просять не відкривати жалюзі на вікнах, доки Буш буде в приміщенні.

Американський президент іде в шкільний музей. Спілкується з дітьми. Вони дарують йому й дружині футболку з емблемою школи. Замість 10 хв., він говорить із ними півгодини.

Його вже чекають в актовій залі. Тут надто душно, кондиціонер працює погано. Із Бушем заходить його дружина Лора та восьмеро охоронців. Учні встають і вітаються. Гості сідають по центру в першому ряду.

Учителі сортують дітей. Тих, хто має кращий вигляд, садять у перші ряди

Школярі показують виставу про те, як запобігати поширенню СНІДу і толерантно ставитися до ВІЛ-інфікованих людей. Буш дивиться і схвально киває. Потім підходить до ведучої, забирає мікрофон і сідає на сцену поряд із учнями. Каже, що йому сподобалось і він бачить в України великі перспективи.

— Вам треба вимагати, щоб ваш уряд не був корумпований і діяв в інтересах всього населення, а не лише маленької його частини, — говорить американський президент.

Зараз ви читаєте новину «Буш порадив київським учням вимагати некорумпованого уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути