понеділок, 14 квітня 2008 16:58

Бродський вважає Ахметова хлопчиком порівняно з Губським

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Викривання політичних злочинів Михайло Бродський називає своєю місією
Викривання політичних злочинів Михайло Бродський називає своєю місією

На виборах до Київради Блок Юлії Тимошенко продає місця у списку по $5 млн. А Блок Миколи Катеринчука — по 1,5 млн євро. Про це вчора розповів 49-річний Михайло Бродський.

— Катеринчук бере євро, бо він лідер Європейської партії, — усміхається. — А у Тимошенко — по п"ять, бо це партія влади. Націнки.

Бродський теж створив блок свого імені з Партії вільних демократів і Партії гуманістів.

— Сьогодні я презентую "Блок Михайла Бродського "Кияни", — каже на початку прес-конференції. — Ми в опозиції до всіх, хто у нас при владі.

Переходить на російську. Запевняє, що місця у списку не продає.

— Да у меня и место никто не купит, потому что рискованно,— усміхається.

Бродський каже, що в нього місія: викривати злочини політиків. Розповідає, що завжди критикував колишніх київських мерів. Мовляв, і Олександр Омельченко, і Леонід Черновецький розкрадали столицю.

— Раніше Черновецький купував пенсіонерів за власний кошт, а зараз — за бюджетний, — говорить Бродський. — Я його за це не критикую, а вважаю, що 75 гривень — це мало. Забудовникам роздається за безцінь земля. Вони потім за шалені гроші продають квартири. А чому б не збудувати на цьому місці соціальне житло?

Черновецький купував пенсіонерів за власний кошт

Додає, що Віктор Пилипишин із Блоку Литвина теж торгує місцями. За одне просить $3 млн. Бродський каже, що готовий за свої слова відповідати в суді. Мовляв, Черновецький до нього позивався 18 разів й жодного не виграв.

За словами Бродського, списки БЮТу формував нардеп Богдан Губський. Мовляв, той контролює "бютівську" більшість у київській обласній раді. Тому його компанії поскуповували землі навколо Києва.

— Губский круче Ахметова в три раза! — вигукує Бродський. — Ахметов против него мальчик, и ему только снится то, что имеет Губский!

Додає, що для будівництва кільцевої дороги навколо Києва владі треба буде викуповувати землю в Губського. Тож той іще збільшить свої мільярдні статки.

Зараз ви читаєте новину «Бродський вважає Ахметова хлопчиком порівняно з Губським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути