пʼятниця, 15 червня 2018 06:35

"Якщо це — переслідування, то що для вас, курви, нормальне життя?"

— Этот созыв, когда туда приходишь, особенно первые годы, чувствуешь себя инородным телом. Там ходят, да я не буду даже подбирать слова, такие черти махровые, — говорить народний депутат з "Опозиційного блоку" 48-річний Михайло Добкін в інтерв'ю на Ютуб-каналі "Жирний ­бізнес".

Спершу він та журналіст готують їжу. Потім обідають і розмовляють. На столі — тигрові креветки (1 кг коштує 400–500 грн. — ГПУ), овочі гриль, ковбаски, смажені ребра, червона риба. Запивають білим вином. Нардеп курить сигару. Позаду нього видно басейн.

"Фрагментарно подивився інтерв'ю Добкіна. Зацікавив момент, коли він скаржиться на "чертей махровых", які потрапили до Ради в цьому скликанні. І серед яких його аристократичній натурі дуже некомфортно, — пише блогер 41-річний Сергій Іванов у "Фейсбуку" 11 червня. — Не ідеалізую кадровий склад нинішнього парламенту. Скажу більше: він мені не подобається. Але, коли бачиш, як недорікувата, обросла кумедною свинячою щетиною істота з другим розміром цицьок розмірковує про недосконалість світу, починаєш співчувати людям, які вимушені бачити її щоденно.

Щодо політичних переслідувань, про які Добкін розповідає на фоні розкішного будинку з басейном під келих вина з королівськими креветками. Тут виникає логічне запитання: якщо це — переслідування, то що ж для вас, курви, нормальне життя?"

Михайла Добкіна, який був мером Харкова й очолював тамтешню обласну держадміністрацію, підозрюють в аферах із землею на 226 млн грн. Недоторканність із нього зняли торік у липні.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо це — переслідування, то що для вас, курви, нормальне життя?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути