пʼятниця, 29 грудня 2017 06:40

Дружина заборонила Сергію Лещенку користуватися вдома комп'ютером

30 тис. грн щомісяця платять за оренду квартири нардеп 35-річний Сергій Лещенко та його дружина діджей Анастасія Топольська, 29 років. У власній квартирі в центрі Києва роблять ремонт. Її придбали торік у вересні за 7,55 млн грн.

— Хочу, щоб у квартирі була простора дитяча, спальня та кімната-студія для апаратури, книжок, платівок і сорочок чоловіка, — каже Анастасія Топольська.

Із Сергієм Лещенком вона познайомилася на фестивалі електронної музики в Києві. Жити разом почали 2016-го. Цьогоріч у вересні розписалися. Весілля святкували в оранжереї "Сад бажань" на ВДНГ.

— Один скандал у нас уже був, — розповідає Анастасія Топольська. — Сергій повернувся з роботи додому й залипнув у комп'ютері. Такого в нашій родині не буде. Вдома ми повинні бути разом без ноутбуків і комп'ютерів.

Анастасія Топольська виступає під ім'ям діджей Настя. Грає електронну музику. Гастролює в Росії. Критикує закон про квоти для україномовних пісень на радіо. Депутатів, які його підтримали, назвала "дебілами". Серед них був і Сергій Лещенко.

Раніше Анастасія була одружена з діджеєм Анатолієм Топольським. Роз'їхалися 2009-го. Мають спільну доньку 9-річну Уляну.

Зараз ви читаєте новину «Дружина заборонила Сергію Лещенку користуватися вдома комп'ютером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути