вівторок, 17 квітня 2018 05:50

Віталій Кирилюк розбився на краденому автомобілі

11 квітня в селі Поташі Маньківського району на Черкащині поховали 30-річного Віталія Кирилюка. За чотири дні до цього чоловік викрав автомобіль односельця Михайла Янковенка, 80 років. На великій швидкості вилетів із траси і врізався у дерево. Машину розірвало навпіл. Кирилюк загинув на місці.

— Дід Янковенко живе сам, — говорить діловод Потаської сільради Катерина Кіт. — Його дружина вмерла кілька років тому, син мешкав окремо. Дід ходить погано. Коли кудись треба, то їде старою "Ладою". У суботу зібрався на базар. Дорогою зупинився біля магазину. Ключі лишив у машині, а сам зайшов усередину. Коли повернувся, побачив, що хтось тікає на його авто. Люди подзвонили в поліцію. Ті швидко знайшли "Ладу".

Особу загиблого поліцейські встановили за три дні. На момент аварії Віталій Кирилюк був п'яний, показала експертиза.

— Віталій жив у лісництві за 2 кілометри від нашого села, — каже Катерина Кіт. — Ніде не працював. Бувало, випивав. Поховали його мати й сестра. Раніше він мав жінку й дитину. Та де вони зараз, не знаю.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кирилюк розбився на краденому автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути