четвер, 11 березня 2010 07:29

Вірчісу не дали винести свій портрет

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Боксер Володимир Вірчіс із депутатом Київради Олександром Бригинцем на фотовиставці ”100 освідчень у коханні” у столичному Мистецькому арсеналі
Боксер Володимир Вірчіс із депутатом Київради Олександром Бригинцем на фотовиставці ”100 освідчень у коханні” у столичному Мистецькому арсеналі

Боксер 36-річний Володимир Вірчіс на фотовиставці "100 освідчень у коханні" у столичному Мистецькому арсеналі розпив пляшку горілки "Немірофф" з актором Остапом Ступкою, 42 роки.

— Помірна кількість коньяку чи вина не зашкодить, — каже він і залпом випиває  стограмовий келих. — Трохи алкоголю розслабляє м"язи, знімає психологічний тиск. Але я собі не дозволяю зловживати міцними напоями. П"ю тільки з друзями і в хорошій компанії.

Ступка цілує Володимира в щоку.

— Ми хороші друзі. Не дивіться, що ми п"ємо. Давно не бачилися, гріх не випити за зустріч, — пояснює.

На виставці показують 100 фотопортретів відомих чоловіків. Фотограф Юлія Воронцова зняла Володимира Вірчіса з пляшкою шампанського. Боксер підбігає до свого портрета, знімає його з рамки. Взявши під пахву, прямує до виходу. Його спиняє охорона, просить повернути експонат на місце.

Вірчіс голосно сміється. Він єдиний із героїв світлин сфотографувався з пляшкою, решта позували з квітами.

Минулого тижня в ресторані "Тургенєфф" Володимир змішував вино з коньяком і заїдав   канапками з червоною рибою. Улітку його звинуватили в побитті працівника херсонського ДАІ. Той зупинив "Мазду-6", якою керував боксер, відчув запах алкоголю і запропонував пройти медичний огляд. Володимир нібито вдарив його кулаком в обличчя. Вірчіс це спростовує. Справу розслідують правоохоронні органи.

Суперважковаговик Володимир Вірчіс виступає в професійному боксі під прізвиськом Мисливець. Останній бій провів чотири місяці тому.

Зараз ви читаєте новину «Вірчісу не дали винести свій портрет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути