пʼятниця, 12 січня 2018 05:20

Василь Власенко виграв 250 гривень

  Василь Власенко з села Чоповичі Малинського району Житомирської області три роки бере участь у розіграші подарунків від ”Газети ­по-українськи”
Василь Власенко з села Чоповичі Малинського району Житомирської області три роки бере участь у розіграші подарунків від ”Газети ­по-українськи”

— "Газета по-українськи" мені подобається давно. Матеріали цікаві, і ціна нормальна, — розповідає 67-річний Василь Власенко з села Чоповичі Малинського району Житомирської області.

Він передплатив "Газету по-українськи" на рік. Відправив копію квитанції на адресу редакції і виграв 250 грн. Гроші витратив на саджанці.

— Люблю рубрики "Їжа", "Сад і город", "Дім" та "Політика", — говорить Василь Йосипович. — Виписую вівторковий і п'ятничний номери з 2009 року.

Займається органічним землеробством. Працював будівель­ником.

— Жив у Києві. Як вийшов на пенсію, переїхав у село. У душі я агроном, хотів бути ближче до землі. Фрукти й овочі — це моє. Вирощую трохи для себе, трохи на продаж. Із такою пенсією інакше не можна: не продаси — лапки складеш. Добавили 170 гривень. Зараз моя пенсія — 60 доларів, — каже Василь Власенко.

— Дружина Світлана — домогосподарка. Донька Леся працює головним бухгалтером у Києві. Син Сергій — у магазині будівельних матеріалів.

Зараз ви читаєте новину «Василь Власенко виграв 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути