середа, 21 листопада 2007 14:01

Ваніша Мітал — найпрацелюбніша з мільярдерок

  Спадкоємиця компанії ”Мітал Стіл” Ваніша Мітал побралася з банкіром Амітою Бхатією 22 червня 2004 року
Спадкоємиця компанії ”Мітал Стіл” Ваніша Мітал побралася з банкіром Амітою Бхатією 22 червня 2004 року

Американський журнал "Форбс" опублікував рейтинг 20 найпрацелюбніших спадкоємиць, які мають мільярдні статки.

Очолила його 25-річна Ваніша, донька індуса Лакшмі Мітала, статки якого сягають $51 млрд. Жінка має диплом історика, працює в раді директорів компанії "Мітал Стіл". Три роки тому вона побралася з банкіром Амітою Бхатією. Весілля молодята справили за $55 млн. М"яса на святі не було, бо Ваніша вегетаріанка.

32-річна француженка Делфін Арно закінчила університет у Лондоні, працювала в індустрії моди. Її батько Бернард виготовляє та продає предмети розкоші, володіє $26 млрд. Три роки тому Делфін вийшла заміж за італійця Алессандро Ганчія, сім"я якого прославилася виробництвом ігристого вина. На весіллі гостей пригощали напоями по $100 тис. за пляшку.

Донька мільярдера Амансіо Ортега 21-річна Марта працює продавчинею одного з батькових магазинів одягу "Зара". Родина живе скромно, харчується з підлеглими в їдальні для робітників. Від першого шлюбу Ортега має двох синів, але весь спадок — $24 млрд — вирішив передати Марті.

Весілля молодята справили за 55 мільйонів доларів

23-річна Джорджина Блумберг, донька мера Нью-Йорка, займається кінним спортом. Торік за перемогу в змаганнях отримала гонорар $300 тис. Мільярдерка готується до участі в Олімпіаді 2008 року. Мріє про славу медіа-магнатки. Батько купив їй телеканал, але він збанкрутував. Після цього Джорджина вирішила видавати журнал.

Працелюбною багатійкою вважають і росіянку Ганну Анісімову, 22 роки. Спадок доньки "сталевого" магната Василя Анісімова сягає $2 млрд. Дівчина працює моделлю. Рік вона навчалася в нью-йоркському університеті, але покинула навчання. За $23 млн придбала в Америці ділянку землі й почала зводити будинки на продаж. Батько подарував їй дім за 12 млн євро у престижному районі Нью-Йорка. Він хоче, аби донька продовжила навчання.

Зараз ви читаєте новину «Ваніша Мітал — найпрацелюбніша з мільярдерок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути