Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 18:02

В Америці розкупили одяг Діани Дорожкіної

  Для показу мод у Києві 18 березня 2007 року дизайнерка Діана Дорожкіна (праворуч) пошила сукню в стилі Ніфертіті для власниці конкурсу ”Міс Україна Всесвіт” Олександри Ніколаєнко
Для показу мод у Києві 18 березня 2007 року дизайнерка Діана Дорожкіна (праворуч) пошила сукню в стилі Ніфертіті для власниці конкурсу ”Міс Україна Всесвіт” Олександри Ніколаєнко

Модельєрка Діана Дорожкіна, 42 роки, на початку березня представила нову колекцію на Тижні моди в Палм Біч. 25 із 30 суконь дизайнерки американки одразу розкупили.

Дорожкіну в Америці помітили 6 січня, на весіллі мільярдера 62-річного Філа Раффіна з "Міс Україна-2001" Олександрою Ніколаєнко, 26 років. Гостям сподобалася мереживна сукня "Рибка", яку одягла Діана. Після цього її запросили на показ у Палм Біч. Україна була представлена на ньому вперше.

Діана створила колекцію з дорогих тканин із вкрапленням шкіри пітона та крокодила. Одяг оздобила хутром арктичної білої лисиці й норки та декорувала камінням Сваровські. До показу спеціально створили ювелірні прикраси.

Замість 350 гостей на показ Діани зібралося 760. Зокрема прийшли Олександра Ніколаєнко, мільярдер Дональд Трамп із дружиною, принц із Венесуели Ал Мендес та посол України в ООН Юрій Сергєєв із дружиною.

— Додому я привезла лише п"ять нарядів, — розповідає дизайнерка. Каже, що за кожний оздоблений хутром піджак чи сарафан її Будинок моди вторгував щонайменше $3 тис.

В Америці Діана була 10 днів.

— Жити там дорого. Я мешкала в одному з готелів Хілтона. За номер щодоби платила 380 доларів, — каже вона.

Наприкінці березня Дорожкіна знову полетить до Америки. Братиме участь у благодійному шоу. До листопада Діана планує створити колекцію для літніх жінок. Бутики Нью-Йорка, Маямі та Сан-Франциско ведуть переговори з її Будинком моди. Проте перебиратися до Америки жінка не планує.

— Я живу в Україні й хочу творити тут, — запевняє вона.

Зараз ви читаєте новину «В Америці розкупили одяг Діани Дорожкіної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути