пʼятниця, 04 грудня 2009 07:17

У Віктора Павліка народився онук

Автор: фото надане Віктором Павліком
  Співак Віктор Павлік (ліворуч) із сином Олександром та онуком Давидом  у столичному пологовому будинку номер 1. Немовля забрали додому в неділю
Співак Віктор Павлік (ліворуч) із сином Олександром та онуком Давидом у столичному пологовому будинку номер 1. Немовля забрали додому в неділю

У четвер, 26 листопада, співак Віктор Павлік став дідом. У його сина 26-річного Олександра Павліка та невістки 36-річної Олесі народився син. Вага хлопчика 3,5 кг, зріст 53 см. У неділю малюка забрали з пологового будинку номер 1 на Печерську в Києві.

— У тата руки затрусилися, коли дізнався, що народився онук. Хотіли назвати його Віктором. Але потім вирішили, що хватить одного, — каже Олександр. — Хлопчика я хотів назвати Давидом, дівчинку — Олесею. У неділю, як приїхали, трохи разом відмічали. Батько носив Давида. Він не з тих чоловіків, що бояться брати немовлят на руки, бо в самого троє дітей.

— Я себе ще не відчув у шкурі діда, — зізнається Віктор Павлік, 43 роки. — Саша з"явився на світ, коли мені було 18. Я був гордий, що мій син народився у день народження Леніна — 22 квітня. Погода супер, усі з червоними лєнточками на грудях. Накупив червоних тюльпанів і відніс дружині Ліді в лікарню. Через місяць мене забрали в армію. Стосунки з Лідою вже тоді були холодними. Не вірте, що дівчата чекають хлопців із армії. Це байки. Я повернувся, і ми з Лідою розвелися. Служив в Узбекистані, там познайомився зі Свєтою. Забрав її в Україну, прожили разом вісім років. Маємо доньку 23-річну Христину. Вона закінчила факультет іноземної філології, живе в Рівному. Зараз шукаю їй роботу, ніяк не можу знайти.

Хлопчика хотів назвати Давидом, дівчинку — Олесею

Із третьою дружиною Ларисою він живе 15 років. Їхній син Павло ходить у четвертий клас.

— Вихованням сина займається дружина. Водить у басейн, робить із ним уроки. Паша вже вибрав собі подарунок і на Різдво, і на Миколая, і на день народження, який у нього 7 травня. На всьо разом, на півроку вперед, — сміється співак. — Купили йому крутий конструктор типу "лего" за тисячу гривень. Сховали, але на другий день він виклянчив.

Діти Віктора Павліка від трьох дружин дружать між собою.

— Коли приїжджаю до папи додому, Паша летить до мене і з розбігу стрибає на шию. Я ледь не падаю на порозі, — говорить Олександр.

— Мабуть, я поганий батько, бо зовсім мало уваги дітям  приділяв. Така в мене робота. Я належу не собі, а народові, — каже Віктор Павлік. — Сподіваюся, дідом буду кращим.

Олександр Павлік — також співак, працює в одному зі столичних ресторанів.

Зараз ви читаєте новину «У Віктора Павліка народився онук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути