четвер, 15 листопада 2007 17:39

У Дарії Донцової вкрали машину

  Письменниця Дарія Донцова каже, що свою автівку синові не дасть, бо їздить на ній сама
Письменниця Дарія Донцова каже, що свою автівку синові не дасть, бо їздить на ній сама

У російської письменниці 55-річної Дарії Донцової кілька днів тому викрали БМВ купе вартістю $110 тис. Цю машину вона купила для сина Аркадія. Крадіжка сталася в Москві на вул. Улофа Пальме у дворі депутатського будинку. Аркадій приїхав у гості до своєї дівчини близько дев"ятої ранку. О першій годині, коли вийшов надвір, машини не було. За будівлею постійно наглядають професійні охоронці.

— Коли я дізналася про крадіжку, в мене відібрало мову, — зізнається Дарія Донцова. — Просто містика якась із моїм сином. Нещодавно він потрапив у аварію, а тепер викрали машину.

Два місяці тому Аркадій на свій день народження потрапив у аварію на Цвєтному бульварі у Москві. Він був за кермом "Порше Каєна", який належав другові. Власник машини сидів поруч. Через погану видимість на дорозі син письменниці на великій швидкості врізався у стовп. Пасажири сильно забилися. Машину вартістю 200 тис. євро відремонтувати вже не можна.

У міліції кажуть, що навряд чи зможуть упіймати крадіїв БМВ.

— Тепер син має думати, як їздити на роботу, — зауважує Донцова. — Ми живемо за містом, Аркаші доведеться якось добиратися в центр. Свою машину я йому дати не можу, бо щодня їжджу на ній сама.

Зараз ви читаєте новину «У Дарії Донцової вкрали машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути