вівторок, 24 жовтня 2017 08:05

Троє воїнів загинули на Донбасі 17 жовтня
3

Михайло Луговий був командиром мінометного відділення 92-ї бригади
Фото: ФОТО З САЙТА WWW.novynarnia.com
Микола ”Рудік” Руденко був розвідником 93-ї бригади
Олександр Омельчук служив механіком-водієм у 128-й бригаді

17 жовтня загинули троє українських військовослужбовців. Розвідник 59-ї бригади Збройних сил України Микола "Рудік" Руденко підірвався на фугасі неподалік Павлополя на Донеччині. Сам родом із Одеси. Навчався на факультеті кримінального права. До війни працював юристом.

"Ідуть ті, хто сяяв світлом доброти й чину. "Рудіка" часто можна було побачити з котами на руках. Усміхненим. Таким ти і залишився для всіх, — написав друг Андрій Тап. — Про успіхи розвідників не повідомляють, доки вони живі. Але хай тепер усі знають, що сьогодні Україна втратила ще одного гідного сина".

У Миколи залишилися дід, батьки, дружина й дитина.

Того ж дня ворожа міна обірвала життя солдата 27-річного Олександра Омельчука біля села Жованка Донецької області. Народився в селі Велика Боровиця Білогірського району на Хмельниччині. Служив механіком-водієм у 128-й Закарпатській бригаді ЗСУ.

Сержант 53-річний Михайло Луговий загинув від ворожої кулі під Мар'їнкою Донецької області. Був командиром кулеметного відділення у 92-й бригаді ЗСУ. Родом із Харкова. У липні 2017-го його нагородили орденом "За мужність і відвагу". Михайло був світлою людиною, наймирніший сержант, і водночас, досвідчений воїн і справжній захисник України, кажуть побратими.

Зараз ви читаєте новину «Троє воїнів загинули на Донбасі 17 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути