середа, 16 жовтня 2019 06:05

Тракторист виграв двічі за півроку

Американець Роберт Стюарт двічі за півроку виграв у лотерею. 65-річний водій трактора з Кеннебунк­порта отри­мав $1 млн у травні. Це 2,5 млн грн. У вересні виграв $100 тис. в іншу лотерею.

Чоловік продовжує працювати на тракторі. Живе в старому трейлері. Нічого змінювати не збирається.

— Коли побачив, що виграв мільйон, почав труситися, — розповідає Роберт. — Я беру квитки по 25 доларів. Там треба стирати віконечка. У мене всі були однакові. За мільйоном поїхав аж через тиждень. Не тому, що не міг усвідомити цього. А просто в мене так складалися зміни на роботі. Не мав вільних півтори години, щоб з'їздити в Августу в офіс.

Роберт Стюарт не наймав бухгалтерів чи адвокатів.

— Це радять всім переможцям лотерей, — продовжує. — Мовляв, ніхто не може ефективно розпорядитися такими сумами. Але для чого б я мав платити цим хлопцям? У мене є консультант у банку, де отримую зарплатню і зберігаю заощадження. Працює зі мною безкоштовно. Мені цього достатньо.

Роберт поміняв вікна у своєму трейлері. Син його друга запропонував йому хорошу знижку.

— Пригостив хлопців лобстером після зміни одного вечора в забігайлівці. Зазвичай беремо бургер. На цьому святкування закінчилося.

Стюарт допоміг сестрі виплатити кредит за машину.

— Такий він є, — каже сестра Бекі Госселін. — Щасливий у своєму побуті. Не пам'ятаю, щоб колись купив щось спонтанно чи не по кишені. Ми переконували його переїхати. Але він відмовляється. Роберт два роки як удівець. З дружиною Крістін прожив 37 років. Для неї він би старався. Трохи грошей роздав своїм трьом дітям. Але основну суму відклав собі на старість.

Зараз ви читаєте новину «Тракторист виграв двічі за півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути